Ahmet Tayyar' ın günlüğü

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 Ahmet Tayyar' ın günlüğü

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 16   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: Ahmet Tayyar' ın günlüğü  (Okunma Sayısı 6107 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 Ağustos 2008, 12:19:33
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 27 Haziran 2010, 23:58:45
Burç: Akrep
Takım: Fenerbahçe
Konu Sayısı: 4491
Yaşadığı yer: Kahramanmaraş
İlişki Durumu: Gizli
Kan Grubu: A Rh-
Teşekkür Sayısı: 355
Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
Durumu: Offline
« :»
selam günlük buralarda biryerde günlük tutacak yer varmış haberim yok artık her gün buraya yazabildiğim kadar günlük yazarım nasıl bir gün geçirdiğimi sizinle paylaşırım

ben dünden başlayayım:
Bir cumartesi günüydü..bugün ün heycanlı geçeceğini tahmin etmiştim çünkü cuma akşamı özlemi sinirlendirdim ve benden ayrılmıştı ama suç enesindi...
bugün suçun enesin olduğunu anladı ve tekrar birleştk Grin
sonra epey bi zaman geçti yani ikindi oldu
ahmet seren geldi maç yapalım dedik...
ve maça başladık bizim takım fırtına gibiydi ama maçın ortalarına doğru ahmet serenin takımı bize fark attı bizde maçı dalavereye verdik ve fark yedik Muhahaha...
doğrusu ahmet seren lakabıyla madalyonTR maçın yıldızıydı
akşam oldu herkes evine yallah......
tekrar bizim fahrettin diye bir sırık arkadaşımız var onunla aşağıya indik ama benim tuvaletim gelmişti gece gece nereye yapayım diye düşünürken inşaatın orda mermerlerin arkasına geçtim ve.... Muhahaha... g Cheesy

neyse olan oldu bugn de böyle geçti devamı gelecek inşallah

Facebook'a Ekle
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2009, 23:40:42 Gönderen: Ahmet Tayyar »

Emperor of the Sea - HaeShin
Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: Ahmet Tayyar' ın günlüğü
« Posted on: 03 Eylül 2010, 06:42:39 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: Ahmet Tayyar' ın günlüğü hakkında bilgiler, Ahmet Tayyar' ın günlüğü programı, Ahmet Tayyar' ın günlüğü ile ilgili fikirler, Ahmet Tayyar' ın günlüğü program yükle, Ahmet Tayyar' ın günlüğü download, Ahmet Tayyar' ın günlüğü hikayeleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü resimleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü haberleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü ile ilgili konular, Ahmet Tayyar' ın günlüğü uyumlu tema,eklenti, Ahmet Tayyar' ın günlüğü
10 Ağustos 2008, 23:41:27
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 :»
10.08.2008 PAZAR

slm günlük yine ben geldim bugünü anlatıp gidicem

bugün sabah kalktım ve fikirle.com a girdim konu açtım mesaj yazdım...
sonra aşağıya indim 1saat sonra ahmet seren de geldi ve bir alıştırma maçı yaptık sonra tabanlarımız yandı ve maçı bitirdik.
sonra biz kendi aramızda argo kelime kull*_*n koluna veya omzuna vuruyoduk maçta da ağzımdan argo kelime kaçtı ahmet seren bir vurdu yarım saat uğundum... Şiddet  sonra saat 18.30 falan bir daha maç yaptık ahmet serenin takımı 10-8 kazandı...
akşam aşağı indik gezdik tozduk ve tekrar eve çıktım sonra ahmet dedi forumda aktif ol günlük yazmayı unutma bende hemen aklıma gelince yazıverdim. Bugün yaşadıklarım bundan ibaret hadi yarın yine aynı saatlerde görüşürüz..
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2008, 23:43:36 Gönderen: ßlaCksPeed »

11 Ağustos 2008, 00:14:52
Kaybedilen "Hayat"sa Yaşamanın Anlamı Olmamalı...
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 13 Mayıs 2010, 16:29:47
Burç: Koç
Takım: Galatasaray
Meslek: Hayat kölesi
Konu Sayısı: 3361
İlişki Durumu: Yalnız
Kan Grubu: AB Rh+
Teşekkür Sayısı: 372
Kişisel Mesajı:
Kaybedilen "Hayat"sa Yaşamanın Anlamı Olmamalı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 :»
günlüğünü zevkle takip ediyorum arkadaşım Smiley

şerefsizlerin şerefsizce yaşadığı dünyada sen de şerefsizce yaşıyorsan adiliğine boncuk tak da nazar değmesin..!

Ne Zaman Ümitle Hayata Göz Kırpsam Çiçekler Açsam Kapıma Dayanır Sonbahar...
11 Ağustos 2008, 22:58:07
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 :»
11.08.2008 Pazartesi

Bugün sabah kalktım saat 09.20 de falan yemek yedikden sonra foruma girdim konu falan actim mesaj derken epey zamanımı geçirdim sonra her zamanki madalyonTR çağırdı...
indik önce ısınma maçı yaptık ahmet serenle aynı takımdaydık ve ilk maçı kazandık  Zafer

Sonra Ayıhan geldiasıl maça başladık epey yaptıktan sonra yorulduk ve ahmet seren (madalyonTR) yeni kakabıyla; KIRBAÇCI ile ben şut çekm eye başladık şut ama ne şut kime değse başlıyo küfre...  Muhahaha...

Sonra KIRBAÇCI bir çekti ibrahim diye bir çocuğun kafasına GÜMMMMMMM!!!... Çocuk baygınlık geçirdi Ayıhan çocuğu bir gaza getirdi çocuk hemen kalktı maça devam...

Bir KIRBAÇCI bir Ben Şut çekiyoz en sonunda karşı rakip maçı bıraktı  Muhahaha...  çok korkmuşlar... Grin

akşam oldu evde kimse yok madalyonTR nin yanına gittim onlardada kimse yoktu ahmet seren bir bulgur pilavı yaptı  kirp: süperdi ama cacıka biberi çok attık ağzımdan boğazıma her yerim yandı. neyse bir balkon sefası yaptık sonra ben eve...

hemen günlük aklıma geldi ve hemen yazıverdim bugünlük eğlencemiz bu kadar... => Darısı yarına inşallah

13 Ağustos 2008, 00:16:18
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 :»
12.08.2008 Salı ;
Bugün 12.03 de kaltım çünkü dün çok geç yattım madalyonTR ile falan mesajlaşırken zaman hemen geçmiş ...
Kalktım yemek yedikden sonra hemen foruma girdim yine konular açtım yorumlar falan sonra madalyonTR nin yanına gittim...
Orada 2 saat falan durduk ama çok eğlenceliydi hele bir hayrettin diye biri var o olduktan sonra zaman tabiki de çabuk geçer çok eğlenceli biri___
madalyonTR çay demledi falan güzel vakit geçirdik ve yine o meşhur İKİNDİ başlıyordu...............
Maça Başladık ilk maç süperdi güzel goller vardı madalyonTRnin Ronaldinho cinsi çalımları vardı tek kelime süper di madalyonTR. İlk maçı yendik.
İkinci maça başladık maçın başları eğlenceliydi ortaları çekişmeli sonu ise nerdeyse kavgaya dönüşecekti.
Ortalarda biz golleri atınca karşı rakip ÇEKEMEDİ sert oynamaya başladı Hayrettin diye arkadaşımız vardı hani işte ona çok sert girdi ayhan MADALYONTR yetişti ve o da ayhana sert çe girdi maç girdi çıktılarla devam ediyordu ama madalyonTR yetişmese ayhan Hayrettini sakatlardı kesin.
madalyon gelip topu alınca ayhan herkese sert girmeye başladı sonra ben biraz maçı yumşatayım dedim ama ben konuştukça daha da sertleşti oyun.. en sonunda biz 3-4 tane bile bile gol yedik karşı rakip yumuşadı sonra hayrettin sakatlanmamak için oyundan çıktı bi 10dk. sonra bizde çıktık eve geldim günlüğü yazdım yarın görüşürüz günlüüüük.....

13 Ağustos 2008, 00:19:28
||||||||||||||||| > EsRa < |||||||||||||||||||||
Katılımcı Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 02 Ağustos 2009, 22:08:21
Burç: Koç
Takım: Galatasaray
Meslek: esra
Konu Sayısı: 49
Yaşadığı yer: İstanbul
İlişki Durumu: Sözlü
Kan Grubu: B Rh-
Teşekkür Sayısı: 8
Kişisel Mesajı:
Bilinmezlikler diyarında yaşan bir ölüyüm ben :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 :»
vayy be neler yapıyormuşsuuz madalyontr ile arkadaşsınız ozaman iyiymiş bu günün konusu maç olmuş anlaşılan   

13 Ağustos 2008, 12:34:36
!!!!C@NO!!!!! ;)...Soğuk bir GAZOZ istermisin ?
Forum Kurdu
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 15 Kasım 2008, 09:13:11
Burç: Terazi
Konu Sayısı: 175
Yaşadığı yer: diyar_I mevlana
İlişki Durumu: Birisi var
Teşekkür Sayısı: 35
Kişisel Mesajı:
!SüPüRgElİ cAdI!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 :»
ahmetle aran süper gibim sanki Muhahaha...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Linki Görebilmek İçin
 Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Linki Görebilmek İçin
 Üye Ol veya Giriş Yap

BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN:)

YANIMDAKİ SEVGİM.. Smiley KIYMETLİM

SENİ SEVİYORUMMM...GÖZLERİNDE KAYBOLDUĞUM... Smiley
13 Ağustos 2008, 23:25:11
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 :»
13.08.2008 Çarşamba;
bugün dün gec yattigim icin gec kalktim halam lara gittim sonra ikindiye kadar orada durdum ikindi asagiya indim;
madalyonTr yi caldirdim o da asagi indi bugün mac yapamadik cünkü sahayi isgal ettiler sanki saha düğün salonu deli olacam yaa sahada düün yapıyorlar artık madalyonTr ile ben sahayı kiralayacaz...
aksam bi baktım ÖZLEM  Aşık'ım Aşık gelmis beni kim tutar hemeeeen asagiya indim madalyonTr de geldi gittik kola çerez pasta falan aldık yedik ... (YAPANIMIZ YOKKİ ŞÖYLE KIZLARDAN BİRİNİN FORUMDAKİ ne yapalim bizde hazir aliyoz Cheesy)
Sonra ben madalyonTR ye masaj yapmaya basladim madalyonTR rahatladi ve yine herkes evine ...
sonra madalyonTR günlüğü yazmayı unutma dedi bende hemen yazdim hadi yarın DERSHANE başlıyo artık erken yatacam yoksa evle döğüşmek istemiyom evde huzursuzluk çıkmasınbu arada FENERBAHÇE skoru eşitledi SEVİNÇLİYİM...               

...  Hadi iyi geceler günlük Yarın bu saatlerde görüşürüz...

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 16   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2