Ahmet Tayyar' ın günlüğü

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 Ahmet Tayyar' ın günlüğü

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: Ahmet Tayyar' ın günlüğü  (Okunma Sayısı 4727 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Şubat 2009, 01:35:44
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 07 Şubat 2010, 13:22:42
Burç: Akrep
Takım: Fenerbahçe
Konu Sayısı: 4486
Yaşadığı yer: Kahramanmaraş
İlişki Durumu: Gizli
Kan Grubu: A Rh-
Teşekkür Sayısı: 355
Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
Durumu: Offline
« Yanıtla #112 :»
saol dostum seninde ellerine sağlık güzel bi maç ve gündü ama bi olayı unutmuşsun araba beklerken neler oldu bilmeliydi millet Smiley neyse hergünün bir öncekinden parlak bi sayfa olsun ömür defterinde Smiley  Dilo dilo....

aaa doğru ben onuda yazayım tamam hatırlattığın iyi oldu .. (: sagoahahaha

Facebook'a Ekle

Emperor of the Sea - HaeShin
Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: Ahmet Tayyar' ın günlüğü
« Posted on: 16 Mart 2010, 19:07:25 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: Ahmet Tayyar' ın günlüğü hakkında bilgiler, Ahmet Tayyar' ın günlüğü programı, Ahmet Tayyar' ın günlüğü ile ilgili fikirler, Ahmet Tayyar' ın günlüğü program yükle, Ahmet Tayyar' ın günlüğü download, Ahmet Tayyar' ın günlüğü hikayeleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü resimleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü haberleri, Ahmet Tayyar' ın günlüğü ile ilgili konular, Ahmet Tayyar' ın günlüğü uyumlu tema,eklenti, Ahmet Tayyar' ın günlüğü
14 Şubat 2009, 23:34:00
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #113 :»
14.02.2009 CUMARTESİ

Sevgili Tayyarem ;

Bugünü kısa kesip gidecem biliyosun annem S: ...

Sabah kalktım 11 de orda olacaktık gittik gezdik cafeye gittik sonra yemek yedik dershaneye çıktık...

Dersler iyiydi özlemişim erkanımı faln baya bi eğlendik tabi üzücü yanlarıda vardı ama boşver oooof offfff ...

Sonra çıkışta eve geldim kılpaçino ve ali abi vardı madalyonum çağırdı ali abi yüzüne gidemedim nese...

Şimdi evdeyim ve kısaca anlattım bugünü bugünlük bu kadar...

Şarkı sözü olarak;

Sana benden ne köy olur ne de kasaba...

Selametle...

15 Şubat 2009, 22:51:14
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 :»
15.02.2009 PAZAR

Sevgili Tayyarem ;

Bugün sabah 8.40 gibi dershaneye gittim dersler iyi sayılırdı ama ben kötüydüm moralim 0...

Neyse ilk ders geo çemberleri işledik sonraki ders GTT osmanlı tarihini işledik daha sonra coğrafya yerel saatler...

Son iki ders mat dizileri işledik sandığım kadar zor değilmiş işin sırrı mantıkta...

Neyse çıkışta müdür sınav broşürü verdi okullara dağıtalım diye bizde  çarşıda gelen yaşlı dedelere verdik süperdi ama...

Sonra akşama kadar evdeydim madalyonumla hayrettinlere gittik orda vakit geçirdim ama canım çok sıkkın bir bilsen ...!

Neyse yaa yeter hüznümü anlata anlata senide dert duvarı yapıyom ama kusura bakma naapim elimde değil seviyorum onu...

Hadi bugünlükte bu kadar ;

Şarkı sözü olarak ;

İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır bil ve gerisi Mühim değil sevgim sana özel ve saftır bugüne dek işlediğim günaha istirhamım tekbir aftır dökmek ister içini içim anlatmalı mı Biçim Biçim? her neşe bir içim ve içlenişime direnişim ben yürüdükçe kalır izim bitmek bilmez pembe dizim yüzüm her resimde karanlık karamsar bir çizim...

Selametle...

16 Şubat 2009, 23:00:27
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #115 :»
16.02.2009 PAZARTESİ

Sevgili Tayyarem ;

Sabah çooook güzel bir rüyanın etkisinde kalktım gelinlikler falan süperdi yaa keşke rüyada kalsaydım neler vermezdim ki o rüyanın gerçek olması için ama nafile neyse kalktığımda saat 6.30 heralde her zamnki politikayl okula gittim...

İlk iki ders dva adam ilk gün ilk saatten biraz geç kaldım beni ayakta bekletti Allahım sinir oldum bide üstüne ders işledi adam bir gün durur bee insafsız...

Sonraki ders ani bir baskın vardı arama yapıyolardı telefonda yanımdaydı 3 öğretmen girdi içeri ben hemen telefonu dva kitabının altına koydum önce beni aradılar sonra diğer arkadaşı ararlarken telefonu cebe koydum neyse ucuz yırttık ama 3,5 attım ben telefonu yakalatırm diye...

Neyse dersler çok sıkıcıydı iğrençti hepsi hele coğrafya bıktık dersten...

Eve geldim uyudum sonra titreşime kalktım madalyonum eve çağırmış oturalım diye gittim oturduk biraz...

Sonra eve geldim biraz durdum tekrar aşağı indim 18.25 gibi madalyonum bekliyodu camiye gittik yatsı namazını kıldık tekrar eve geldim...

Bu saate kadar evdeydim senide yazıp gidecem satırlarımın sonuna geldim bu arada ilahi dinlemye karar verdim (: sago mago boşver asıl huzur ilahide (: ...

Neyse bugünlük bu kadar ...

İlahi sözü olarak ;

Çek zincirim sana gelir perişanım işim bitik gittiğin yerlere götür vurgun etti sevdan beni...

Selametle...

18 Şubat 2009, 23:01:36
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #116 :»
18.02.2009 ÇARŞAMBA

Sevgili Tayyarem ;

Sabah okula gittim öğlen eve bi geldim ne görim ev de curcuna yelleri esiyo teyzem ve boyları off ev başıma yıkıldı (: ...

Sonra abimn evleneceği kız geldi hmm dedim iyiymiş valla ne diym hayrını gör abiiciiim evlende git şu evden oda bana kalsın (: xD şaka tabii...

Nese yaa 16.00 a kadar bizdelerdi sonra onlar gitti ev sakinleşti kuzuların sessizliği hemen balkonun kapıların açtım daraldım evde...

Yatsı namazına camideydik madalyonumla sonra dönüşte hayri baba madalyonum ben bize geldik...

Bizden sonra onlar gitti bende seni yazdım bugün bunları yaptım öle işte...

Sevdiklerime kavuşmam gerek ama nasıl olacak...

Selametle...

23 Şubat 2009, 20:20:19
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 :»
23.02.2009 PAZARTESİ

Sevgili Tayyarem ;

Haftanın ilk günü güzel bir rüyanın etkisinde olarak uyandım daha sonra kalktım üstümü giyindim kahvaltının ardından furkanlara gittk ayhanla...

Orda biraz vakit geçirdikten sonra eşyaları almak için yola koyulduk eti çektirdik sonra kömür ekmek derken herşey tamamdır...

Frukonun babası götürecekti piknik alanına yolda durduk marketten çakmak aldık cips ve çerezi unutmuştuk onlarıda aldık...

Ve kılavuzlu parkına doğru yol aldık gittiğimizde hava biraz soğuktu ateşi yakmak baya bi zaman aldı nese zor zekat yaktık ateşi...

Mehmette geldi hazırladık ızgarayı pişirdik daha sonra yedik (: [başka ne yapılır ki (: ]...

Yemekten sonra baya bi eğlendik futbol oynadık ordaki kaydıraklardan kaydık ama ne kaydırak (: ...

Bir ara ters döndüm boynum kırılıyodu zor kurtuldum (: ...

Neyse saat 11.00 de gelmiştik tekrar 16.10 gibi ordan çıtık eve doğru yol aldık tam eve giderken bir yamur başladı koşturan koşturana ama çok ıslandık montum sırılsıklam olmuştu...

Eve geldim ama bitmişim  yaa yürüyecek mecalim kalmadı...

PC yi açtım baktım öle olaylara birileri yine beni kıskandırdı kıskançlık damarlarım çatlıyor bee ama hala anlamasın o yalan sansın bugün çekti gitti öle olsun bakalım insan bi by der ama boşver ne de olsa bana inanmıyor...

Madalyon namaza çağırdı gittik camiye yatsıyı kıldık ve tekrar burdayım seni aradan çıkartıverdim...

Bugünüm hem iyi hem kötüydü Allah' a şükür bu zamanlara gelebildik Buna da Şükür...

Selametle...

« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2009, 13:30:26 Gönderen: Ahmet Tayyar »

24 Şubat 2009, 22:40:59
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 :»
24.02.2009 SALI

Sevgili Tayyarem ;

Sabah zor kalktım ama neden böle oldu bilmiyom çok zorlandım nese hazırlandım okula gittim...

Yeni sınıfıma girdim millet bakıyo yanlışmı geldim diye geçtim arkaya oturdum hocalar  çok iyi tarihçimiz çetin hoca harika adam...    (:

Dersler bitti eve geldim saat 13.00 te madalyonum bekleyecekti hastaneye gidecektim hastaneye gittik işler yolunda DEĞİL tayyarem ameliyat gerekmiş ayvayı sapıyla birlikte yedim bu kez nese Yinede çaresi var Allahıma şükür çaresiz hastalık vermesin kimseye Ya' Rapbim  [amin] ...

Akşama madalyonum namaza çağırdı gittik namaza ordan bize geldik oturduk fifa 2007 turnuvası yaptık bu kez hem hayri baba teknesini hemde madalyonumu yendim mutluyum makus kaderimi yendim bu kez (:  madalyonum böle olmuyo yaa öğrenin şu oyunu (:...

Saat 22.10 gibi madalyonum ve hayri baba teknesi evlerine gitti bende seni yazayım dedim çünkü bugün tarihi gün hem madalyonumu hemde hayri baba teknesini yendim (:...

Bugünlük bu kadar ama baya bi doluydu bugünümde ama hayri baba teknesiyle yaptğımız maçta çok heycanlıydım kim gol atsa havalara uçuyodu baya bi adrenalin vardı...

Hadi Selametle...
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2009, 13:30:33 Gönderen: Ahmet Tayyar »

08 Mayıs 2009, 13:45:56
Jang Bo Go - Genel Vali
Süper Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:
Jang Bo Go - Genel Vali

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 :»
08.05.2009 CUMA

Sevgili Tayyarem;

Ben geldim özledin mi yoksa özlemedin mi ? xD...

Baya süredir gelemedim kusuruma bakma dersler olunca iş değişiyo sana yazamadığım 2 ayda neler oldu neler aklına gelmez xD...

Yazılılar peşpeşe geliyor bakalım kim güçlü çıkacak onlar mı ben mi?...

Bugün ilk 4 derse girmedik mat çalıştık son ders yazılı vardı yazılıda harika işler çıkardım 3 kağıt doldurdum xD xD xD süper geçti...

Eve geldim işte bayadır gelmiyodum bi gelim dedim senide yazmıyordum iyi oldu böle...

Nese harika planlarımız var umarım herşey iyiye gider... Hadi yeterli bu kadar gidiyorum yine gelmeyeceğim şu yazılı maratonunu atlatsaydık rahatlardım...

Selametle...

Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
|Lida | Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2