MadalyonTR 'nin Günlüğü :)

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 MadalyonTR 'nin Günlüğü :)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: MadalyonTR 'nin Günlüğü :)  (Okunma Sayısı 6587 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Mayıs 2009, 23:41:47
Kaybedilen "Hayat"sa Yaşamanın Anlamı Olmamalı...
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 25 Şubat 2010, 00:04:56
Burç: Koç
Takım: Galatasaray
Meslek: Hayat kölesi
Konu Sayısı: 3361
Yaşadığı yer: Kahramanmaraş
İlişki Durumu: Yalnız
Kan Grubu: AB Rh+
Teşekkür Sayısı: 372
Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« Yanıtla #200 :»
Selamunaleykum Günlüküm...

Ben yine geldim bu günlerde sık görüşüyoruz... boş vaktim çok desem kızmassın sanırım hayat boş sözü yaylım ateş açıyor beynime günlükümm... anlamıyorum ama boşladım bunu biliyoırum haksızsan haksızsın de günlüküm... biliyorsun herşeyi işde... herşeye rağmen mecbur olduğumuz bir hayatın içindeyiz değilmi... bu kadarla sınırlı değil aslında istemeyerek bile olsa gülmek zorunda bırakıyorlar insanı anlamsız bi gülüük ama olsun sahibi ben olmak istemiyorum bana yakışmayan şeylere sahip olmak ekol olmadı hiç bende ki... ne yazık dimi... boşlukları görmek bilmek sevememek yaşamak hepsi üst üste bina gibi yığıldı altına da beni koydular... böyle işde günlüküm zorda olsa burdayım çaktırma pek istediğimde sölenemez...

bugün fulll time gezdim... heee sanma ki kendim için yok yaaa öle değil ne gezmesi ben başım alıp kaçmak istiom sessiz sakin ortamlara bizimkiler evde durmayalım fln dedi durdu eee napalım atladık arabaya gazeller gibi savrulduk sanki... ya da bana öle geldi he ne dersin... evet yaa haklısın zevk alamadım alamıyorum almak istemiyorum gibi gerçeklikler arasında dönüp duran düşünceler hakim... ne yapayım be sende elimden gelen bu işde daha fazlası yapılmaz bu durumda sende bekleme benden zaten...

eksiklikler fazlalıklar hayat hiç rayına oturup gitmiyor terazi hiç dengede durmuyor bende yaaa neden bilmiyorum ama çekilecek çile var demekki... çile diyorum ki her denge bozulduğunda nice zorluklar huzursuz günler geceler benimle ne yaparsın çekmek gerek... kanadı kırık kuşlar gözümün önüne geliyor... bide geçenlerde bi resim gördüm böle bi kuş ölmüş başında diğer kuş eşi çifti sanırım bekliyor öyle kötü oldum ki... tamam ölümde bi ayrılık kabul... haklı bi resim... kabul ediyorum... resme bakınca ahmet kaya'nın şarkıları geldi aklıma kum gibi , birde sen gitme , sabır kalmadı , yakarım geceleri... vs vs vs böle işde yaa herşeyden bi çıkarım yapıyorum anlıyorsun değilmi ne kadar yoğun olduğumu Smiley psikolojik bi yoğunluk bu yaa bedensel olarak yat kalk ye iç acı çek başka bişi yok yani kaldırım mühendisleri hesabı etkisizim zararsızım öle işde bu da bi çeşit yaşamak olsa gerek...

umut varya günlüküm... çok güzel birşey aslında bazen hayat bile denebilir... çaresizliklerde öyle güzel birşey ki yaşayan bilir ancak... bilmiyorsan bana sorabilirsin... Smiley herneyse işde birşeyler olsun veya olmasın umut varmış gibi hayallere sürüklüyor her ne durumda olursan ol bi çare bi çıkar yol var gibi umut veriyor renkler kokular bakışlar resimler herşey olabilir  umuda vesile öyleçok yönlü bir durum ki anlatılmaz yaşanır...

neyse günlüküm... Biçareliklerden kopmuş bir hayata tutundum ya alır götürürü ya da süründürür...

Wink  ??

Facebook'a Ekle

şerefsizlerin şerefsizce yaşadığı dünyada sen de şerefsizce yaşıyorsan adiliğine boncuk tak da nazar değmesin..!

Ne Zaman Ümitle Hayata Göz Kırpsam Çiçekler Açsam Kapıma Dayanır Sonbahar...
Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: MadalyonTR 'nin Günlüğü :)
« Posted on: 14 Mart 2010, 07:03:34 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: MadalyonTR 'nin Günlüğü :) hakkında bilgiler, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) programı, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) ile ilgili fikirler, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) program yükle, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) download, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) hikayeleri, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) resimleri, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) haberleri, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) ile ilgili konular, MadalyonTR 'nin Günlüğü :) uyumlu tema,eklenti, MadalyonTR 'nin Günlüğü :)
31 Mayıs 2009, 00:52:25
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #201 :»
bu şarkıyı günün şarkısı seçtim... Wink

Mikael & demet Tuncer - Söylemeyin

hayat ne tatlıymışsın meğer, bilinmiyor yaşarken.
ölüm acı gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken?
doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım
saçının teli kaldı, gözünün izi kaldı, mutluluk sözü kaldı, içerimde...

söylemeyin, bilmesin, aşkıma...
dayanamaz böylesi acıya,
uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin...
uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğimi titretmeyin.

dün gece seni gördüm rüyamda, kayboldun karanlıklarda...
yangınla, uyandım koynunda, seni ardımda bırakmak var ya...
doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım
saçının teli kaldı, gözünün izi kaldı, mutluluk sözü kaldı, içerimde...

söylemeyin, bilmesin, aşkıma...
dayanamaz böylesi acıya,
uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin...
uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğimi titretmeyin

şerefsizlerin şerefsizce yaşadığı dünyada sen de şerefsizce yaşıyorsan adiliğine boncuk tak da nazar değmesin..!

03 Haziran 2009, 22:37:37
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #202 :»

Günlüküm... bugün biraz sıradan biraz hareketli karışık... anlamsız bişidi... sabah kalktım kampta erkenden evden çıktım bi kısım işlemler vardı onları hallettim kaç gündür milletin dırdırını çekiyorum zaten okulun partisine gitmedim diye... gitmek istemiyorum anlamıyorlar... herneyse geçti gitti bi süre sonra susarlar demi... neyse işde böle başladık uyuz mesajlarla güne...

günübirlik yaşam dedikleri şeyi aslen ben hiç sevmem... yapğanlara da sinir olurum ama istem dışı son zamanlarda bende bu klasmanda güzide yerimi almaya başladım gibi elimde değil ama istem dışı diyorum ya... sonbahar geçeli epey oldu ama kendimi bi yaprak gibi hissediyorum kuru daldan kopmuş birileri birşeyler bi etki savuruyor ama hadi hayırlısı fizana kadar yolu var savruluruz hayat buysa yaşayalım... elimize ne geçecekse sanki...!!! günün şarkısı seçmiştim ya yukardaki parçayı ne bileyim ben bağımlılık yaptığını bırakamıyorum gerçekten çok güzel bi şarkı tavsiye edilir yani o derece ben arkadaşlara gönderdim tabi benimle sürekli, birlikte olanlar biraz bıktı ama dinlemekten neyse sorun olmaz sanırsam az kaldı şunun şurasında Wink dedim ya yaprak misali ömür yaşıyoruz... nedir bi yaprağın ömrü...

böylece birgün daha geçti gitti bide sınav derdi var saçma sapan hayat diyopruz neymiş... sınava girecezz... hayat güzel olcak bilmem ne yerm sınavını be sıktı artık valla yha... içimde dirhem kadar istek varsa namerdim yaaa... bıkkıntı geldi artık istremiyorum ki hayatta olmasın güzel zaten olmio kötüsü de yaşanmıyor işde...ne bileyim yaa bi söz vardı nasıldı bindik bi alamete gidioz kıyamete... gelse de kopsa şu kıyamet...

yarınlarda farksız olacaktır büyük ihtimalle... hani bugünler yaşanırken hayatta izler bırakırlar iyileriyle kötüleriyle... yaşanır gider... giderken yarınlara miraslar bırakırlar... söyle günlüküm... kötü geçenn günlerim mirası iyi olurmu allah için... neyse yaa çok uzatmaya gerek yok sanırım kendine iyi bakıver günlüküm...

04 Haziran 2009, 15:14:27
Ya Benım Ol Herşeyınle,Yada Unut Herşeyimle..
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 15 Temmuz 2009, 17:32:59
Burç: Yengeç
Meslek: öğrenci
Konu Sayısı: 1046
Yaşadığı yer: adana
Teşekkür Sayısı: 40
Kişisel Mesajı:
Adıma özenenler ah bir bilseler ; kaç kaç göçük ceset yaşadım çürüdüm bu günlere kadar ben ..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 :»
Oşarkıyı ben yollamıştım.Dinle canım ama fazla havasını kaptırma kendini kötü düşünmene sebeb olur.İnsanın ruhuna işliyor resmen Wink(Sadece bir tavisiye Wink)

04 Haziran 2009, 23:13:35
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 :»
Oşarkıyı ben yollamıştım.Dinle canım ama fazla havasını kaptırma kendini kötü düşünmene sebeb olur.İnsanın ruhuna işliyor resmen Wink(Sadece bir tavisiye Wink)

Teşekkürler gerçekten güzel şarkı takmak değilde çok beğeniyorum hoş gerçekten... Wink

Günlüküm... bugün bi garip bi gün oldu... diyeceksin her zaman öyle !!! sende haklısın be ne diyeyim... bugün bol bol düşündüm önce uyuz bi denemeye girdim millet zor zor dedi ama çalışmayan ben bile epey güzel geçti he diyeceksin nerden çıktı bu çalışma aşkı... sakın deme saçmaladığını söylerim çünkü çalışma aşkı falan değil maksat arkadaşları görim istedim gittim Smiley neyse...

düşündükçe yeni çığırlara ulaşıyorum kendi hayatımda yeni yeni boyutlar keşfediyorum... yapı olarak insan değerli özel yaratılmış güzel bir hayat için bahanesiz gibi görünen bi yapıda ama gel gör bunu yaşayabilmek... öyle zor ki hele de şu durumda dünya da alınyazısı vs derken bu hallerdeyiz... şükürler olsun bugüne düne her zaman... düşündümde hayatı yaşanmış bi olaya benzetebilirmişim...Wink

insan her zaman düzde yokuşta yürüyor... güllük gülistanlık denebilecek rahatlıkta yollardan geçiyor... evet hayatta tam böyle değilmi bir zaman gelir herşey yolunda gider... gülücüklerin bini bir para... yaşarsın bütün güzellikleri hiç bitmeyecekmişcesine belkide savurgan vurdumduymaz oluverirsin hayat içinde o derece güzel zamanlar vardır...bu güzel zamanlar... toz pembe devirler... tozlu dikenli yollar denir ya bide bu devirler var... bir o kadar zorluklar düşüncelerin yoğunlaştığı altından kalkmaktan zorlandığın günler olur... her adımında dünya başına geçer her defasında toparlanmak bir nebze daha zor olur eee hayat hep bahar değil... bi durum daha var kayda değer gerçekten...

bazı durumlara düşersin buda çukura düşmüş bir insan misalidir... zaman geçmek bilmez tıpkı bi kuyu bi çukur içinde çaresiz kalmış bir insan misali zaman geçer akrepler yelkovan aşk yarışında birbirini kovalar yakalar kaybeder yeniden kovalar derken ama o anlarda öyle zamansız şeyler gelir dayanır ki ömür kapısına kabul etmek istemezsin hayatı yaşamak istemezsin çaresizlik diz boyu olmuş... herşey üstüste binmiş sana karşı cephe almış mücadele veriyorlar alt etmek için... vay haline diyecek bir dost arasın en azından bi tutar dal uzanacak bir el çok şey değiştirir belki ama kimi zaman onu bile bulamazsın... bu dönemlerde hepsi gibi insan için biz için varolmuş önümüze seriliyor birbir... herneyse...

bu kadar açıklama örnek yeter sanırım... günlüküm farkettim ki durumlardan biri sadece biri hoşuna gitti... haklısın ama hayat bu her ne olursa olsun birşekilde birşeyler birileri için yaşamak şart... amaç olsun bir güler yüz olsun bağlamalı seni hayata...

neyse günlükümmm... hayat devam ediyor bu yuvarlak dünya döndükçe bizde nefes aldığıımız sürece böyle devam

" Hayat kaçarken yorulmak gibi bazen hızlı bazen yavaş olmakla başarılabilecek bir uğraştır... başarmakta yıpranmakta bizimdir bizim içindir varolmak için bir sebep bize gülen bir yüz güç verecektir bu uğraşta... "

05 Haziran 2009, 23:29:03
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 :»

Bu sabah biraz zor kalktım denebilir...doğal olmayan garip gelen günlerden biri gibiydi sabahtan belli oldu gece birtakım sorunlar eşliğinde bıraktım kendimi geceye... sabah olmuştu sanırım uyudum... öylece bir geceyi daha pervasızca harcadım... Wink

Etkiler tepkiler bir eş değilmi her zaman etkiye tepki diye bi kuram oluşturulmuş... ne zaman kimbilir... varolmuş milletin dilinde gelmiiiş gidiyor hayat herşey için olumlu olumsuz tepki vermedikçe insan ona ayak uydurabilirmi sence günlüküm...herneyse söleyeceğim o ki birilerinden birşeylerden gelen etkileri keşke önceden kestirebilsek değilmi... o zaman mutluluğu tadında hüzünleri güçlü irade ile karşılardık hazırlıklı olurduk iyi kötü sürprizlere... bilemiyorum o zamanda ne kadar başarılı olurduk ama en azından mutlulukların değerini biraz daha iyi bilir kötü ssürprizlerde bu derece yıkılmazdık sanrım...  ?? ??

Her ne kadar böyle bahsetsem bile böyle bi çaba içinde değilim aslında nasılsa gelen etki yakıp yıkıp gidecekse çaresizlik başa bela yaptırıyor yapacağını...günlerde böle geçip gidiyor ne oldu ne olmadı bilemiyor insan futbol misafir konturpie de kalıyoruz sağ gösterip sol vuruyor hayat ne bilim işde çaresiz bırakan bütün teknikler örnek verilebilir... anlamsız kalıyor insan o zamanlarda herşeye karşı açık iyilik olrsa eyvallah... kötülük olursa elleri ile yüzünü kapatıp gelenleri en azından görmemek istercesine savunma yapan bir çocuk misali bekliyor...

bazende herşeyi bırakıp kendini arıyor insan... nerde dersin... şarkılarda bahsetmiştim şarkıdan evvelki günlerde bende öyle olduğum için üzerinde duruyorum bu konunun aslında bazı şarkılar varki en derinine işliyor insanı alıp götürüyor çok uzaklara... ne zaman ne yapacağını bilemezken insan bi an bırakıyor kendini akustik bi kaç melodi arasına kayboluyor o an için eşsiz olan ses dalgaları arasında çoook uzaklara götürüyor bazen bazen mutluluklardan bi tadımlık verip zehir ediyor kusturuyor hepsini ama olsun... şarkılar sonuçta... bize ait olmayan  dilimizi döndürmeden bizi bize anlatan nağmeler... her an değişik tellerden dinliyorum... ama yokk...bazıları var arada onlara dönüyorum tekrar takılıp kalıyorum... herneyse arada veririm sana da tarifi dinleyeceğin bi playlist falan... güzel olur... Wink  ??

çok mu bencil oldum bilmiyoum... bu günlük konusunda seni hiç sormuyorum ama anla beni bu günlerde kendime kendimi soruyorum gördün mü diye Smiley  ?? ??

umut.... umut olmasa yaşarmıydık acaba birşeylerin sonuna toz pembe hayalleri tutuşturup kendimizi kandırmadan yaşayabilirmiydik... kendi adıma hayır... olmazdı be günlüküm... Wink neyse bence sende yaşayamazdın... hani bi söz varya...                 " Ya Umutta Biterse..?! "
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 23:34:16 Gönderen: madalyonTR »

15 Haziran 2009, 00:14:50
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 :»

Günlükümm bugün hareketli bi gün oldu diyebilirim...sabah sınav sebebiyle biliosun öss vardı bugün erken kalkmak zorunda kaldımm sabah 8 civarı ayaktaydımm kendime gelmek için bi duş aldım heyecan teriminin aksine gayet sakin düşkün bi halim vardı gittim sınava işde denemelerden kolaydı yani bazı bölümler karışık gelsede... öss dedikleri bumu beee dedim girince yani ama milleti görsen dokunsan ağlayacak halde hepsi... herneyse işde bir derdi daha savdık baştan nese çarşıda bi kaç tur attıktan sonra eve geldm kafayı nasıl koydum öle uyumuşumm aslında sınavın ilk 10 dakikası pek iç açıcı değildi 10 dakika boş oturdum... nese işde... akşam sayın büyük büyük Smiley yasin abimin nişan merasimi vardı allah tamamına erdirsin ona icabet ettik baya yorulduk ama değdi yani Smiley öle işde şimdi de buralardayım ölece işde Smiley

çok daha fazla düşünme fırsatı buldum denebilir bugün günlüküm... insan hayatının geleceğinin pamuk ipliğine bağlı olduğunu uçurumla arasında ramak olduğunu daha iyi anladım gayet ilgi çekici düşüncelerdi her ne kadar iç bunaltıcı sıkıcı düşünceler olsa bile gerek duyuyor insan bazı zamanlarda... allah kimseyi çaresiz bırakmasınnn en kötü durumda en korkulan durumda bu ya şöle bi durum... önünde bişiler duruo ölece... için gidio ama kıpırdayıp müdahale edemiosunn garip kötü bunalım havası estiren bi durum sözü ile özü ile genel itibarı ile tek açıklaması bu...

garip anlar varya insan hayatında sanırım en garibi böle olsa gerek... çıkmazlar hayat boyu içinde olabilme ihtimaliyle yaşadığın buhran düşünceleri saçma sapan insanlar her an her saniye sana eşlik eden düşüncelerin sadece bir kısmı... bardağın bi dolu bide boş tarafı varya onun gibi bunca kötü düşünceye rağmen iyileri güzelleri yokmu... var tabi ama ne bilm kendimizi kötüye alıştırıp iyilere daha çok sevinebilmeyi adet edinmişiz... böle garip bi yapımız var istisnalarda vardır polly anna modelleri ama bilemiyorum onları yorum yok yani...

her an her saniye umutlarla sarıpğ sarmaladığımız hayatta dünya ile beraber dönüp duruyoruzz... bi koşuşturmaca bi telaş hepsi mutlu olabilmesini umut edip uğraşıp didindiğimiz dünya için işte... hepsi topu topu bi beşeriyet içinnn sonunda bir ölüm çatkapı bekliyor olmasına rağmen uğraş çabaya aralıksız devam... Wink

herneyse günlükümmm hayat bu 3 gün... 4. güne vize yok.. doğru düşünüp doğru yaşamak gerekiyor herşeyi ölçüsünde tadında bırakmak benimsemek vazgeçebilmek gerekiyor... Wink

Selametle (alıntıdır... )

18 Temmuz 2009, 12:39:49
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 :»
selamunaleykum günlüküm...

günlükcüm uzun süredir ugrayamıyorum kusura bakma ama imkanlar bu kadarına el veriyordu öss sonucu vs  derken baya dolu ba hayat geçiriyorum istediğim birtakım şeylereden mahrum olsam bile yaşıyorum...

uzun süre memlektten uzak kaldım gezme mi gezdirme mi bilemem ama memleketi çojk özledim onu biiliyorum...

en büyük sosyal etkinlik tutkum olan futbol sayesinde kolumu kırdım onunla o oturuyorum öylece kırık bi kol bozuk bi kafa ile oturuyorum tercih denen illeti bekliyorum... babamın ısrarı ile gereksiz bile olsa pmyo sınavına gireceğim bide kırık kolla bide malatyaya gideceğim...

herneyse günlüğüm yaa  hayat bu hayırlısı bölemiş... neyse görüşürüz günlüküm...

Sayfa: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
|Lida | Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2