TaTLı_CadI nın günlüğüüü

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 TaTLı_CadI nın günlüğüüü

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: TaTLı_CadI nın günlüğüüü  (Okunma Sayısı 2057 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22 Şubat 2010, 22:02:50
'Ne mutLu kaLbiNe düşeNe,,Ne mutLu kaLbiNe seN düşeNe ..PaSaMmmMmmm <3 <3 !... AraRaTıN !SYaN KıZI .....
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 26 Haziran 2010, 21:59:28
Burç: Akrep
Takım: Fenerbahçe
Meslek: öğrenci
Konu Sayısı: 885
Yaşadığı yer: izmir
İlişki Durumu: Sözlü
Teşekkür Sayısı: 92
Kişisel Mesajı:
éLLerini bırak avuçLarımda kaLsın, Sén oL yanımda yıLLar ömrümü çaLsın ♥

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« Yanıtla #40 :»
slm ben geldim

iyiyim hosum ve nokta günlüğüm ..nese gidiorum ben artıkın uykum geldi gibi sankınım..uzuuunn uzunn anlatamıcam ama nese... ii geceler tatlı kusum kendine cici bak ben gelene kadar Smiley Smiley

Facebook'a Ekle

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.♥ ♥ ♥

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: TaTLı_CadI nın günlüğüüü
« Posted on: 30 Temmuz 2010, 06:57:39 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: TaTLı_CadI nın günlüğüüü hakkında bilgiler, TaTLı_CadI nın günlüğüüü programı, TaTLı_CadI nın günlüğüüü ile ilgili fikirler, TaTLı_CadI nın günlüğüüü program yükle, TaTLı_CadI nın günlüğüüü download, TaTLı_CadI nın günlüğüüü hikayeleri, TaTLı_CadI nın günlüğüüü resimleri, TaTLı_CadI nın günlüğüüü haberleri, TaTLı_CadI nın günlüğüüü ile ilgili konular, TaTLı_CadI nın günlüğüüü uyumlu tema,eklenti, TaTLı_CadI nın günlüğüüü
22 Şubat 2010, 22:05:25
'Ne mutLu kaLbiNe düşeNe,,Ne mutLu kaLbiNe seN düşeNe ..PaSaMmmMmmm <3 <3 !... AraRaTıN !SYaN KıZI .....
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 :»
Vee asla beni geçemez  Grin Grin  Hımm...

yanlıs hatırlamıosam sildiğimiz günlükde gecmiştim birilerini ama hala konusolar...hadi canım hadi her horoz kendi cöplüğünde öter....

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

04 Mart 2010, 23:06:50
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 :»
bn geldim günlüüm:)

güldüğüme  bkma canım sıkkın  ??  snvlarım ktu gelıo bu ara  Sad bide bi sürü sey...sanırım hastalıkda ilrlio durduk yere bas dnmeler falan ama bklım hyrlısı ne dielim dimi  ?? ?? ??

off sıkıldım bu gün azcık sahilden yürüdüüm ii geldi ama son dklar baya heycnlıydı tbi benim için değil ery için cok krkttu yhaa... yawruum kıymm bembeyaz oldu suratı fln :S  nese allh razı olsn tk bırkmadı bni yinede ewe de getircekti de istemedim..nese ii dostluklar kurmak her zamn iidir.nese günlüüğüm bn kacıom artık ama son bi sey ağırıma gidio artık hni zorlamktan bıktım amaa olmuo artık yha..okumadan gitti seni merk bile etmedi  Sad Sad Sad Sad Sad ..nese günlüğüm yatalım biz ii geceler herkese...

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

05 Mart 2010, 21:17:57
'kaLbini yeRim aşqLaRın en qüseLii..! 'kaLbini yeRim aşqLaRın en qüseLii..! 'kaLbini yeRim aşqLaRın en qüseLii..!
Forum Görevlisi
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 28 Haziran 2010, 19:45:06
Burç: Boğa
Takım: Galatasaray
Meslek: kitap hamallığı
Konu Sayısı: 2074
Yaşadığı yer: KaHraMaNKenT
Teşekkür Sayısı: 278
Kişisel Mesajı:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 :»
Slm günlük ben geldim....

Buraya genelde uğrarım ama çok yazmadan giderim yazsamda pek düzgün şeyler yazmam genelde dalga geçerim cadıyla onu sinir etmek için yazarım ama bu sefer başka birşeyler yazacam yani geç kalınmış şeyleri yazacam.

Günlükcük çok fazla açıklamaya girmek istemiyorum çünkü yazacaklarımı bilen biliyo sadece durumu yazacam ayrıntıya girmeyecem.

Ben bu günlüğün sahibini çok üzdüm her seferinde beni affetti yüzüme karşı çok laf söylesede bir türlü kopamadı benden.Ben o hatayı tekrarladıkça o beni affetti ama artık tekrarlamayacam günlük.

Seni üzdüğüm için özür dilerim meleğim....

Vee seni seviyorum...

Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan
Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan
Geriye ne kalırdı yaşananları atsan
Seni bir daha yaşamak isterim aslında

Beni al kucağına, elini belime sar
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
Beni al kucağına, elimi beline sar
Beni almadığın an ölürüm beni al

Biraz önce uyurken seni koynuma aldım
Dudağından öperken uykudan uyandım
Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim
Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim

Beni al kucağına, elini belime sar
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
Beni al kucağına, elimi beline sar
Beni almadığın an ölürüm beni al

Beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar

V.III.IX

05 Mart 2010, 21:20:27
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 :»
bende.. her ne olursa olsun senden asla vazgecemem bitnem iyiki varsın... Embarrassed Embarrassed Embarrassed

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

05 Mart 2010, 23:15:41
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 :»
bn geldiimm Smiley

yukrdakı kacığın yazdığı sarkı bizim sarkımız günlüüm..hem ilk dansımızıda onunla yapmısstık...  Embarrassed Embarrassed Embarrassed uyhh anılarım depresti haa.. bu araiçime bi ökz otrdu dedim noluo :S :S sonradan anladım kı boş durmaktan xD  Cheesy  nese günlüüm yhaa bu arada özl ygs geldi berbat sonucum sınıfta 8.olmusum allhtan sınıfta 27 kısı varda ordan kurtarıom veee töder sonucumdan bahsetmek bile istemiom..nesem bakalım..oldu olmadı artık dizimi kırar koca beklerim xD  alan cıkarsa...bni istemeye gelenede beni ne doktorlar ne muhendisler istedide varmadım derim xD ( yha bkmnın yılbasında glb oynadıı  bi oyn geldi aklıma 2 puanla kacırdım diodu yha  nese ne alakaya maydanozssa ) aa ya da su gibiye cıkarım ama izdivac fal değil su gibi xD reklmda yapttık Cheesy Cheesy Cheesy  bu arada günlüüğüm uykum var ben gidiom.. oyhhh azom azom azom ozledim lannn ..nese...ii gecelr günlüüm tatlı ruyalar sana Smiley

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

06 Mart 2010, 21:10:17
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 :»
bn geldim günlüğüm sınva 35 gün kaldı... bakalım hayırlısı ne diyelim ama hersey olcağına varır dimi.. nese baslayalım bu gün mantık calıstım azcık dersanede sonra trkce cozdum ardından ole derse girdik cok yorgununm yha günlüğüm  uyurum herelde birazdan bugn paşamla konustuk Smiley ole cok değil bilion dersler var cok grüşemioz ole arada vakıt bulabilirsek konusuyoz Smiley ama olsunn ..nese cok özlemiştim yha..aaaa bugun cok güzel olmstumm Cheesy (ne beğenmişlik) ama  cidden ölydim Smiley hocalarım falan cok güzel olmussun dediler..özge bni grnce  aa kupelerin sallanıo ilk defa ble küpe takıon dedi..ee tbii dersaneye fln giderken hec bakmıoz kı kendimize..bu arada yeni bi trkiye geneli sınv daha varmıs dersanede bakalım ne halt yicez onda..nese pasamı  özledim uykum var ve sanırım dayanamıcam... nesem günlüğüm ii gecelr Smiley Smiley Smiley

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

24 Haziran 2010, 20:16:56
Prenses Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 :»
pişşşttt  yavruuu ben geldimmmm  Dilo dilo.... Dilo dilo....

çok özlediim seniii yhaaa... Sad umarım ii gecmiştir bensiz günlerin..gerci bensiz ne kadar ii gecer orasını bilemem ... her neyse iki üc gündür varım herhelde burda  da anca vaktım oldu.. neysem ilk gözüme batan  se bazı hasta olan ( ?? ) arkadaslarımızın ilesmesi... ( ? ) ne diyelim gecmiş olsn... her neyse o muhabbetle canımı sıkamayacam Cheesy  şimdi sana yazmıyoken türkiyede derece yaptım Büyük Büyük Kiss Kiss Aklis Aklis Cool xD xD sok oldun dimi banada oyle deseler bende oyle olurdum Cheesy tabiki berbat bi puan geldi Cheesy Cheesy  yni herkese normalmişde bana cok az yha...neysem gecen haftakı sınavımda b.k gibiydi Cheesy  bu hafta kı nasıl olur bilemem Cheesy Cheesy  ama üniyi kazanacam Cheesy Cheesy nasıl oluyo deme günlük baska caremız yok benım babam miltimilyarder değil ki 2.kez dershaneye gidelim dimi ama  Wink o yüzdenn bu sene ağrı ıgrıd van hakkarı sırnak neresi olursa yazıyoruz Cheesy Cheesy  gerci benim fal yorumlarıma bakılırsa zaten calısmasamda olur zaten 5-6 saat uzaklıkta bir yere gidecekmişim Cheesy gerci bence o gün falcı kadın bir az yanlıslık yaptı o 7-8 saat diyecekti Hihohi Hihohi neysem bakalım hayırlısı haa bu arada üşütmüşüm :(cok kotu mıdem bulanıo Sad ama basım donmuyo allahtan Cheesy Cheesy yoksam nasıl acıklanırdı Cheesy neyse neyse simdi soylekii sınavdan sonra ne yapacağımı bilmiyorumm.. offf sınav sınav sınav kafayı yedim bee..  pasam ew tasıo su an garıbım yaa yazık ama calıssın bee.. iş öğrensin azcık.. haaa bu arada  1 sene bitti günlüğüümm.. kac gün oldu unuttum artık düşün o kadar cok oldu kı  saymayı bıraktık xD xD ynı bn bıraktım erinmedim ama Cheesy Cheesy (uyuzz bakkk ne dediim Cheesy ) neysem işde oyle ayrıca azomu cook cook ozlediimmm  ımmm sonra allahıma bin şükür kımsıyle sorunum yok  gencim e azcıkda güzelim... aaaa bu arada kılo vermeye kara verdimm Cheesy Cheesy denız bitcek sanırım oyle zayıflamıs olcam gerci denz yasakMIŞ ama kesin sakadır o Smiley Smiley Smiley dimi Smiley ewett.. bu kadar kolum yoruldu bn kacar günlük hala ezberlemem gereken nazm türleri ve divan ede var ya bi sevemedim o konuları gitti... neysem günlük opüldünnnn kobacan hemde..  İkili İkili İkili

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

♥ ɯɐsɐdɯnɹoʎıʌǝs ıuǝs ♥

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2