Yasmenin günlüğü

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 Yasmenin günlüğü

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: Yasmenin günlüğü  (Okunma Sayısı 1149 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
27 Nisan 2009, 23:11:28
Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!...
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 08 Mart 2010, 15:12:36
Burç: Yay
Takım: Galatasaray
Meslek: öğrenci
Konu Sayısı: 156
Yaşadığı yer: k.maraş
İlişki Durumu: Yalnız
Teşekkür Sayısı: 44
Kişisel Mesajı:
Vakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük kader utansın..

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« :»
slm günlüğüm
boğü erkenden kalktım her zamanki gibi okula gittim bizim coğrafyacı konuşma yaptı matrak adam ya beni sabah sabah güldürdü.soraçıma istiklal maşşını okuduk .ilk ders dil ve anlatımdı hocann titatro çalışması vardı bu yüzden ilk 2 saat boştu  Dilo dilo.... bende sosyolojiden konu anlatıp sözlü notu alcaktım bu yüzden bi tekrar ettim anlatcam konuyu anlatma kabiliyetimde hiç yoktur ama mecburum yosa 0 alcam nese sosyoloji desi geldi bizim kevser kübra falan konu anlattı benim anlatmam ikinci saate kaldı iide anlattılr ama hakkını verdiler 4.cü saat bende konuyu anlattım ama çok ii dil çünkü çok hastaydım buğün  :S başım çok kötü ağrıyodu nese sosyolojiden 85 aldım  :S moralim 0 oldu son iki saat coğrafyaydı derse katıldım ikl saat artı iki puanımıda aldım  son derste uyudum .eve geldim yemek yedim .ve hemen uyudum saat 7 de kalktım .pcyle uğrştım coğrafya çalıştım.we sonnn

Facebook'a Ekle

Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: Yasmenin günlüğü
« Posted on: 14 Mart 2010, 07:15:15 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: Yasmenin günlüğü hakkında bilgiler, Yasmenin günlüğü programı, Yasmenin günlüğü ile ilgili fikirler, Yasmenin günlüğü program yükle, Yasmenin günlüğü download, Yasmenin günlüğü hikayeleri, Yasmenin günlüğü resimleri, Yasmenin günlüğü haberleri, Yasmenin günlüğü ile ilgili konular, Yasmenin günlüğü uyumlu tema,eklenti, Yasmenin günlüğü
01 Mayıs 2009, 00:22:51
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»
slm günlüğüm
bugün okula gittim.ilk iki saat edebiyattı ilk saat ders işledik 2.saat serbesstik çünküm mattan yazılı vardı ve bn hiç çalışmamıştım.
3.saatte boştu çünkü hoca yazılı kağıtlarını fotokopiledi.yazılıdan önce herşeyi planlamıştık.tek güvencem kübraydı  smile:;:canm benim y benim için elinden geleni yaptı.saolsun ayy altı buçuk soru yaptım.bu arada coğrafyadan 48 aldım Dilo::gıcık ayhan sınıfta en yüksek notu aldı . :Pinsan bi arkadaşınıda görür
5.saat sınıf hocamıla dersimiz vardı.aağı indikaltıncı saatte boştu .anlayacağın bugün bomboş derslerle dolu bi gün geçirdim
sonracıma eve geldim .yemek yedim yattım smile:;:bu aralar çok uykucuyum msnde arkadaşarla konuştum haa bu arada bugün çok değerli bi arkimin doğum gnü İYİKİ DOĞDUNNNNNNNNNNN

05 Mayıs 2009, 20:23:46
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 :»
selam günlüküm
günlük yazmaya biraz ara verdim ama inşllh hep yazcam.buğün erkenden kalktım.okula gittim.bğün hava yağurluydu.çok seviyorum yağmurlu günleri Grin.sonraçıma nemden saçlarım bozuldu .ilk ders bizim mekadonyalıylaydı.adamıda ünlü yaptık bu arada Hi hi Hi hi.çk güzel geçti ders yine bizi ğüldürdü Güldüm valla Güldüm valla.üç dört edebiyatçılaydı yazılıdan 75 almışım Dilo dilo.... Dilo dilo.....bunu öğrennce kendime bi çikolata ısmarladım.hımmmmmmmm.son iki saatte boş ğeçti.ayhanla melikeyle sohbetettik.biraz fiillere çalştım.sonraçıma eve geldim .yemek yedim.uyudum.3 gibi kalktım.dil anlatıma çalıştım tam 3 saat.başım şişti agry::sonra pcnnn başına geçtim.arkilermle konştum.elifim.seni.çok.özledim yha.gel artık.şimdide konşyom.günlüküm bu günlük bu kadar.

09 Mayıs 2009, 00:23:36
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 :»
slm GÜNLÜKÜM
pc bozktu ondan sana yazamadım iki üç gün .ewet bğün okla gittim yazılı stresi vardı üzerimde .ilk saat resimciyledi ( allahın pintisi ) ödev verdi ikinci saat aşağı indirdi bizi bende bi yazılıdan önce notlarımı kontrol ettim.3.saat yazılı olduk bn ii ğeçti die seviniyoken hoca cevaplarını söledğide 6 tane yanlışım olduğunu anladım  .yha ama sorular çok çelişkiliydi oysa bn elimden geleni yapıştım.son iki saatte matttı soru çözdük matrislerle ilgili.sonraçıma ewe geldim.yemek yedim.uyudum saat 6 ya kadar .snraçıma yine yemk yedim .arkilerle kuştum.dine çalıştım .mezhepler felan zor yani.işte.bğünlk bu kadarrrrrrrr ...............byyyyyyyyyyy

09 Mayıs 2009, 22:02:14
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 :»
slm günlüküm
bugün saat 10.30 gibikalktım
kahvaltı yaptım.biraz sago dinledim.
2 saat temizlik yaptım.(öldüm yhaaaaaa)
ders çalıştım.sonracıma herzamanki gibi uyudum ;Dkalktım baktım bizimkiler kısır yapmış.
afiyetle yedimm ;Dbugünlük bukadar
Selametleeee 

12 Mayıs 2009, 21:31:03
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 :»
slm ĞÜNLÜKÜM
BUĞÜN OKULA GİTTİM
İLK SAAT MEKADONYALIYLAYDI SADE 10 DAKİKA DERS İŞLEDİK
ÇÜNKÜM YAZILIMIZ VARDI İKİ TANE ZATEN KONULARDA BİTMİŞTİ
3_4 DOLMUŞÇUYLAYDI YAZILI OLDUK ÇOK SÜPER ĞEÇTİ
Bİ KAÇTANE ARKADAŞIMADA YARDIM ETTİM
BU ARADA BUĞÜN ÇOK ĞÜLDÜM YA KEWSER SAOLSUN
AMA SINIFTA TATSIZ Bİ DURUM OLDU ÇOK ÜZÜLDÜM
SON SAATTE MANTIKTAN YAZILI OLDUK O DA İİYDİ HER ZAMANKİ ĞİBİ SONRA EWE GELDİM UYUDUM
BUĞÜN EWİN TEMİZLİK GÜNÜYDÜ BİRAZ YARDIMCI OLDUM
ŞİMDİDE AKLIMA YENİ ĞELDİ YARIN KONU ANLATCAM SÖZLÜ NOTU ALCAM ONA ÇALİŞIYORUM FELSEFE
ĞÜNLÜKÜM HOŞÇAKALLLLLL

14 Mayıs 2009, 05:01:20
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 :»
slm ĞÜNLÜKÜM
sana dünü yazcam
erkenden yine okula ğittim.ilk iki saat geocuylaydı .sade bi kaç bişi ğösterdi ve ders işlemedik bu arada ayhan tawşan oldu  .
ikinci saat yazılı olduk ii ğeçti sayılır çünkü sorular zordu.3 saat boştu .4.cü saat bilği yarışmasına katıldım .ama istediğim olmdı.
en azından g sınıfıyla aynı puanı almamalıydık.o da benim hatam       nese ğeçti artık.son iki saatte konu anlattım felsefeden 80 aldım .
anlayacagın çok yoğun bi ğün ğündü.hı sölemeyi unuttum yarışmadan çıktıktan sora dil anlatımcımız beni alkışlattırdı .
çok yorulduğum için yemek yedim ve hemen yattım.sonraçıma felsefeye çalıştım yazılım varda pazartesii.
buğünlükkkkkkkkkkk bu kadar

16 Mayıs 2009, 00:10:06
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 :»
slm günlükmmmmmmmmmmm
bğün okul ğüzel ğçti sayılır.mattan 39 almışım.yha kim çıkarttı şu matematik dersini Angry .buğün öğlen çok eğlendim.çok ğüldümmmmm.
felsefe çalıştım daha sade bi konuya çalışabildimm.ooofffffff offffff şu yazılılar bi bitseydi neseki az kaldı okulunda bitmesine.
buğün hayatımda çok ğüzel bi karar aldım onu artık uygulayacağımmmmmmmmmmm artı biz hiç
birşeyi kafaya takmıyoreeeeeeeeeeeeeeee
en iisi böle olmak gğünlüküm kendine iiiiiiiiiiiii bak

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
|Lida | Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2