Yasmenin günlüğü

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Forum Günlüğünüz
 Yasmenin günlüğü

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: Yasmenin günlüğü  (Okunma Sayısı 1512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22 Mayıs 2009, 22:39:42
Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!...
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 02 Temmuz 2010, 11:06:01
Burç: Yay
Takım: Galatasaray
Meslek: öğrenci
Konu Sayısı: 156
Yaşadığı yer: k.maraş
İlişki Durumu: Yalnız
Teşekkür Sayısı: 44
Kişisel Mesajı:
Vakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük kader utansın..

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« Yanıtla #8 :»
slmm günlükümmm
okula gittim her zamanki gibi resmdi ders ilk iki saat aşağı indik sora biriyleriyle tartıştık anam okul bitmeden şunları bi dövebilseydik.
sora kewser ğil gidelim derse girmelim dediler tamam dedik tam gidecektik ğüwenlikçi ğöndermedi yha
ama bizde idareden izin aldık we ğittik soraçıma kaleye gitmeye karar werdik bu arada ayaklarım koptuuuuuuuuuuuuu
sora orada biraz kaldık kewswrle beraber düşüyoduk az kalsınnnnnnnn
aşağı doru nesekim olmadı öle bişi sora yiyecek bişiler aldık bi parkta oturduk biraz kendime geldim
birilerini inceledikkkkkkkk ama bende az değilim haaaaaaaa ama istediim olmdı
sora okula doru gittik bzm sınıfa bii bakim dedim dengesz hoca 8 9 kişiye ders anlatıo
adamada şewk gelmiş yıl sonunda sora yan sınıfa bi baktımmm murat hoca war serkan sende gel diince hele bi ğirim dedim
anam sosyolojiden 52 almışım ama bekliodum böle bişi siyaset falan wardı bn yapamazdım nesekim 4 düşcek sosyolojiye
serkanlarla konuş tayyar kapıdaydı o kadar gel dedim gelmedi nese .sora ewe geldim anam bacaklarımı hissetmiom .yemek yedim.
mehtap beni yanına çağırdı ora gittim konuştuk falan ewe geldim direk uyudummmmmmm.sora bi fiilimsiler baktım we pcnn başına ğçtim
abimi ikna etmeye çalıştım inşallah gelir antalyadan çok özledim yha abimiiiiiiiii .günlükümmmmmm kib bb

Facebook'a Ekle

Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: Yasmenin günlüğü
« Posted on: 30 Temmuz 2010, 06:52:37 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: Yasmenin günlüğü hakkında bilgiler, Yasmenin günlüğü programı, Yasmenin günlüğü ile ilgili fikirler, Yasmenin günlüğü program yükle, Yasmenin günlüğü download, Yasmenin günlüğü hikayeleri, Yasmenin günlüğü resimleri, Yasmenin günlüğü haberleri, Yasmenin günlüğü ile ilgili konular, Yasmenin günlüğü uyumlu tema,eklenti, Yasmenin günlüğü
25 Mayıs 2009, 20:44:31
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 :»
slmmm ğünlükümm Smiley
yine her hafta içi olduğu gibi erken kalktım buna uyuyamadım desem daha ii olur sabaha kadar kabus ğördümm.4.55 ti kalktığımda bi dahada uyumadım zaten .uyku düzeni die bişi kalmadı yha.ilk derse girmedim kuzen mehtap biraz gezelimm ilk saatede girme dedi napim yokmok dedim ama ikna edemedim bu aralarda dewamsızlığım artmaya başladı nese.simit we içeçek bişiler aldık we bi parkta oturduk.sora mehtap beni okuluma bıraktı.çokta geç kalmamıştım içeri ğirmek i
stedim m.yardımcısı(mustafa bağcı)beni içeri almadı bi de yalan söledim yazılım war die o da dediki dierlerininde yazılısı war onları da almıorum die. :S
sora gittim bahçeye oturdum bizim kübra gilde ğeç kalmış onların yanında oturdum.yha sabah sabah efkarlandım dilberayın şarkısını dinliolardı :S Smiley.2.ci saat derse girdim hocayla biraz soru çözdümm.yine birileriyle tartıştımm.sora murat hocanın dersiydi canım hocamm yha Aşık'ım Aşık yazılıları okuduk beraber .son saatte coğrafyacınındı kadını eskiden hiç sewmiodum artık çok sewiom yha saolsun 1 düşcene 2 düşüoooo  Smiley .sora ewe geldim yemek felan yedim .dil anlatım çalıştım yha bu yazılı için idiaya girdim yah
yenmeliim iddiayı.pcnn başına geç tim biriler bni üzmeyi we sinir etmeyi yine başardı.sora serminimle konuştum ii geldi yha Aşık'ım Aşık  Smiley .offffff yha canım çok sıkkın bu aralar nese günlüküm kib byyyyyyy

09 Haziran 2009, 21:22:21
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 :»
slm ğünlüküm
yha çoktandır yazmıyorum sana zaten yazamazdım buralarda değildim .ilk yazmadığım günlerin özetini yazcam .ğeçen salı antebe ğittim ablamla orda bi öğrenci ewinde kaldık genelde yaptığımız şey uyumak we film izlemek ama ablam sabaha karşı uyuyodu bense 12 oldum mu yatıodum ablam öğlen kalkana kadar bütün kadın programlarını izliyodum onlar bitince ablam anca kalkıyodu yha sıkıntıdan ölüyodum .o kalktıktan sora kahwaltı yapıyoduk we daha sora hazırlanmaya başlıyoduk çarşıya ğitmek için .ikl üç ğünüm böle ğeçti sora leyla ablam kıbrıstan gelmiş nekirimle  beraber hemen onların yanına ğittik otele yesemek die bi otel .bi ğün otelde kaldık ablamla dier gün akşama doru 5 ğibi masal parkına ğittik bol bol fotoğraf çektik sora sanko park diye bi alışweriş merkezi açılmış çok ğüzel hep beraber ora ğittik bişiler aldım kendimi bi de nekiri taşıdım hep yanımda ona bakmaktan öldüm yha cılkım çıktı tam 4 saat yha ewe geldim ki bn ölüyom ateşim çıktı kalabalık we strese gelemiom ablam bana ilaç felan werdi ama hala kötüydüm dier gün leyla ablamın werdiği bi ağrı kesiciyle kendime geldim.ablamı yolladık bu arada yazmayı unutmuşum kırmızı spor bi arabayla antebi turladık süperdi yha  Grin Grinçok hızlı gidioduk bi ara baya korktum ama yinede güzeldi
buğünü yazcam
sabah erken kalktım duş aldım hazırlandım maraşa gelmek için .öğlen maraşa anca geldim sora hemen uyumuşum yorğunluktan ğünlüküm buğünümde böle ğeçti kib bbbbbbbbbb

18 Haziran 2009, 03:04:26
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 :»
slmm günlüğümm
buğün her şey yolundaydı babam aradı hala uyoyomusunuz die sora bi daa yatmadımm zatıı sora kahwaltı ettim we soru çözmeye  Angry başladımm sora duş aldımm istenmeyen misafirr geldii ewe sra bi bakmışımm gece olmşş sitenin radyosunu dinledimm  Coo tayyar güzelll sarkılar atıoduu  sra uyayayımm dediimm uyuyamadımm we hala ayaktayım buğün çokk kötüü bişi olduu insanların ne kadar ikii yüzlü olduğunu we kimseye artıkk inanmamak gerktiğini öğrendimm yha moraliimm  alt üst oldu  arkadaşlar kimse alınmasın yazdıklarımm dan sitedeki kimseyi kastedmedimm nese günlüğümm bu ğünm de böle geçtii kibbb

28 Temmuz 2009, 08:15:12
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 :»
slmm günlükümm
sanada çoktandır yazamıyorum .. hayat herseye rağmen güzel gidiyo sürekli bir koşuşturma  çook mutluyum her şey ii ğidio o düüğün bu düğün koşturuyomm evlenn evlenne darısı herkesin başına bn hariçç  Grin  Yılbaşı sora kaç aydır göremiodumm babam geldi 1 günlüğüne izne  Smiley onlada güzel vakit geçirdimm .. bu aralar bi sınaw maratonudur gidio hep ders çalışıom inş çalışmmın karsılını alırımm  Angry   son o alarak bu ölümlü dünyada boş seyler için birbirimizin kalbini kırmmalıyızz zaten bu hayatta hersey yalann çokk sewdiim bi sarkıı paylaşmak istiyrumm dinlerken en çok ağladıım sarkılardan biri

Geri döndüren gördün mü geçmişi
Boşa soldurdun o nazlı gençliği
Bir avuç Toprak için yor kendini
Dünyada ölümden başkası yalan
Yalan başkası yalan
Zaman kendine benzetmez herkesi
Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçer mi
Yalan başkası yalan
Sitem etme haberi yok dağların
Ellerini gözlerinle bağladın
Faydası yok geç kalınmış figanın
Yalan başkası yalan
candan erçetinn
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2009, 09:58:41 Gönderen: karamsar »

02 Ağustos 2009, 20:10:05
İnsan fikri tıpkı elmas gibidir. Tıraş edilmezse parlamaz. Fikirlerimizi paylaşalım...
Denetmen
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: 07 Temmuz 2010, 18:51:09
Burç: Terazi
Meslek: Öğrenci
Konu Sayısı: 4823
Yaşadığı yer: KahramanMaraş
Teşekkür Sayısı: 437
Kişisel Mesajı:
AsLaN

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 :»
''karamsar'' mesajlarında yazılarını biraz daha Türkçe'ye uygun bir şekilde yazarsan iyi olur... Wink

Fikirle.Com 

Beni eleştirme ! Beynini geliştir..
Taklit etme! Taktik geliştir

Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil! O güce karşı koydukları için yükselirler !..

14 Ağustos 2009, 19:54:06
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 :»
slm ğünlük
bu monoton hayatımdan biraz bahsetcem abim geldi ama geri ğitcek çok sevindim abimin haline bulnlımdan kurtulmuş biraz ilaçlar etki edio ğaliba çok neseli  bi de göbeği çıkmış çok komik duruo .kuzumla ii vakit geçiriom bol bol soru çözüom özellikle tarih hoşuma gidio artık tarih çalışmak .buğün biraz geç kalktım kahvaltı ettim bizmkilerle soru cözdüm odamı taemizledim çok yoruldum yha.müzik dinledim öle işte simdide seni yazim bi dedim nesem günlüküm kib bb

30 Ağustos 2009, 23:47:56
Gayretli Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Kişisel Mesajı:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 :»
ğünlüğümmmmmmm
sinirlerim bozuk her sey b*k gibi bıktım bu hayattan ölmek bile istediim buğün artık bıktımm iki yüzlü insanlardan iblislerdenn ne istiolar bizden anlamıom nese baska bişi yazmak istemiommm

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2