‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış

+ Fikirle.Com - Türkçe Fikir Paylaşım Forumunuz » Forum » Güncel » Güncel Haberler
 ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış  (Okunma Sayısı 97 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Aralık 2009, 22:58:29
The Butterfly Effect
Onursal Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Son Giriş: Bugün 20:09:58
Burç: Koç
Takım: Galatasaray
Konu Sayısı: 6083
Yaşadığı yer: istanbul
İlişki Durumu: Yalnız
Kan Grubu: B Rh-
Teşekkür Sayısı: 310

Üyelik Bilgileri
Durumu: Online
« :»

ADANA’da kayınbiraderi 43 yaşındaki Ayhan Bulut tarafından, dekolte kıyafetler giyip gezdiği için ‘kardeşini aldattığı’ düşüncesiyle tabancayla öldürülen 24 yaşındaki Gamze Bulut’un, ‘Aşkımla konuştum’ dediği telefon görüşmesini eşi 41 yaşındaki Mehmet Bulut ile yaptığı ortaya çıktı. Gamze Bulut’un son 2 gün içinde 20 kez de kendisini öldüren kayınbiraderi Ahmet Bulut'la görüştüğü belirlendi.

Kabasakal Mezarlığı yakınlarında, 22 Haziran günü yengesi 2 çocuk annesi Gamze Bulut’u öldürdükten sonra tutuklanan Ayhan Bulut ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen genç kadının eşi tutuksuz sanık Mehmet Bulut’un yargılanmasına Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, ‘ömür boyu hapis’ cezası istenen sanık kardeşlerin yanı sıra, öldürülen kadının babası 55 yaşındaki Hasan Ekinci de katıldı. Duruşmada, mahkeme başkanı Gamze Bulut’un olay gecesi ölümüne neden olan telefon görüşmesini kiminle yaptığıyla ilgili telefon kayıtlarının geldiğini söyledi. Genç kadının olay gecesi en son bir dakika arayla eşiyle 15 ve 27 saniyelik 2 telefon görüşmesi yaptığının belirlendiğini belirten hakim, Mehmet bulut'a ne görüştüklerini sordu. Mehmet Bulut da, eşinin kendisini aradığını ve eve ne zaman geleceğini sorduğunu, kendisinin de “Kapat, şu anda görüşemeyeceğim” dediğini anlattı.

KATİLİYLE DE 20 KEZ GÖRÜŞMÜŞ

Telefon kayıtlarında Gamze Bulut’un cinayet sanığı kayınbiraderi Ayhan Bulut ile dea son 2 gün içinde biri 44 dakika olmak üzere 20 kez görüşme yaptığı belirlendi. Sanık Ayhan Bulut soru üzerine, “Yengem alınacak bir şey olduğunda beni arardı. Ayrıca, amcası da yanımda çalışıyordu. Onu da benim telefonumdan arıyordu” dedi.

Tanık olarak dinlenen öldürülen kadının amcası Hüseyin Ekinci, yeğeni Gamze Bulut’un kendisini Ayhan’ın değil kendi cep telefonundan aradığını söyledi.

Sanık Ayhan Bulut, yengesini kazayla öldürdüğünü iddia ederek, “Bu yaşıma kadar hiç bir suç işlemedim. Kimseye de zarar vermedim. Ailemdeki herkesten sorumlu olan benim. Yengemin babası bile ‘Kızıma sahip çık’ diyordu” diyerek kendini savundu.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Facebook'a Ekle

Logo Adam
Robot Üye
*

Burç:Fikir Burcu

Kişisel Mesajı:
Her şey bir fikirle başlar...

Durumu:Online Çevrimiçi

*

Re: ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış
« Posted on: 14 Mart 2010, 20:38:34 »

Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış hakkında bilgiler, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış programı, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış ile ilgili fikirler, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış program yükle, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış download, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış hikayeleri, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış resimleri, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış haberleri, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış ile ilgili konular, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış uyumlu tema,eklenti, ‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız direk yöneticilere bildirebilirsiniz, eğer üye iseniz Öneri-İstek-Şikayet  bölümünde dile getirebilirsiniz üye değilseniz İletişim sayfasını  kullanabilirsiniz şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Arsiv
|Lida | Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Blog | GoogleTag | Sitemap0 | Sitemap1 | Sitemap2 | SitemapBlog | SitemapBlog2