Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum"

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Fikirle.Com  » Forum  » Spor Forumu  » Futbol
  Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum"

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum"  (Okunma Sayısı 3 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Eylül 2008, 23:07:54
>> ßlaCksPeed << ~Soğuk bir gazoz istermisin ? YAVRUM~ Benim adım SAGOPA KAJMER onun adı KOLERA burası MELANKOLİA...
Forum Görevlisi
*
Teşekkür Derecesi:

Üye No: 525
Konu Sayisi: 1951
Yaşadığı yer: Kahramanmaraş
İlişki Durumu: Yalnız
Teşekkür sayısı: 148
Kişisel Mesajı:
Benim adım SAGOPA KAJMER onun adı KOLERA burası MELANKOLİA...

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« :»

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, kolay teslim olmayan sürpriz bir takıma karşı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Fatih Terim, Ermenistan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bu tür eleme grubu ilk maçlarının her zaman zor olduğunu belirterek, ''Avrupa Futbol Şampiyonası'nı bitirip Dünya Kupası'na başlamak kolay değil'' dedi.

Bu karşılaşmanın iki ülke insanının bir top çevresinde kavgasız ve gürültüsüz biraraya gelebileceğini gösterdiğini ifade eden Terim, ''Ermenistan'da, beklediğimizin çok üstünde bir misafirperverlik gördük. Az sayıdaki Türk taraftarına karşı herhangi bir taşkınlık yapmadıkları için teşekkür ediyoruz. Karşılaşmada İstiklal Marşı dışında ters bir davranış görmedik. Zamanla bu sorun da aşılacak'' diye konuştu.

Sahanın zeminine göre en iyi futbolu ortaya koyduklarını dile getiren Terim, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası kaldığımız yerden devam ediyoruz. Doğum günümde futbolcularım bana bir saat aldı. Ama gerçek hediyeyi bugün sahada verdiler. (Milli takım kazanmayı öğrendi) demiştim. Tüm futbolcularımı kutluyorum. 7-8 gol pozisyonumuz var. Rakibe pozisyon vermedik. Bizi yalnız bırakmayan az sayıdaki Türk taraftarına teşekkür ediyorum.''

Terim, bu karşılaşma öncesinde Ermenistan'ın 6 maçını izlediğini kaydederek, ''Rakiplerimi ciddiye alırım. Sahaya çıkan Ermeni takımında 11 oyuncunun 10 tanesini tutturduk. Çok analiz ettik. Kazanmak çok keyifliydi. Ermenistan'a başarılar diliyorum'' dedi.

Milli takım kafilesi, maçın ardından Türkiye'ye dönmek üzere havaalanına hareket etti.

kaynak:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Linki Görebilmek İçin
 Üye Ol veya Giriş Yap
www.tff.org

Karim Benzema - 10
Küçük Emrah
Amele Üye

Profil Bilgileri

Annesi:Kocaya kaçtı
Babası:Terketti
Kız Kardeşi: Kötü yolda
Arkadaşı:Kalmadı
Nerden?:Kafedeyim aBi

Re: Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum"
« Posted on: 21 Kasım 2008, 00:39:06 »

İçeriğin tamamını göremiyorsunuz!
Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" hakkında bilgiler, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" programı, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" ile ilgili fikirler, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" program yükle, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" download, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" hikayeleri, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" resimleri, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" haberleri, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" ile ilgili konular, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum" uyumlu tema,eklenti, Fatih Terim: "Kazandığımız için mutluyum"
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

| Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss