ÖRDEK EZME SAKIN!!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Fikirle.Com  » Forum  » Hayatın İçinden  » Komik Dünya (Bölüm Sorumlusu: kaan)
  ÖRDEK EZME SAKIN!!!

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder
Gönderen Konu: ÖRDEK EZME SAKIN!!!  (Okunma Sayısı 13 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Ekim 2008, 17:08:54
SoĞuK ßir GazOz İsTeRmİsİn.(yavrum)???????
Aktif Üye
*
Teşekkür Derecesi:

Üye No: 1298
Burç: Başak
Takım: Galatasaray
Meslek: öğrenci
Konu Sayısı: 164
Yaşadığı yer: k.maraş
İlişki Durumu: Yalnız
Teşekkür sayısı: 21
Kişisel Mesajı:
KoNuŞmAk ßİr İhTiYaÇtIr AmA SuSmAkTa BiR sAnAttIr!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri
Durumu: Offline
« :»
3 adam ölür ve cennetin kapısına gelirler..... cennetin kapısındaki melek onlara der ki:
- Burada tek kural var, ördekleri ezmeyeceksiniz.... Adamlar bir şey anlamaz ama cennete bir girerler ki, her taraf ördeklerle dolu adım atacak yer yok.... içlerinden biri yanlışlıkla bir ördeğin üstüne basar, anında bir melek gelir, yanında da görüp görebileceğiniz en çirkin kadın....melek adama der ki:
- Sen ördeklerden birini ezdin, ceza olarak bu kadınla seni sonsuza kadar birbirinize bağlıyorum... ve melek onları zincirle birbirlerine bağladıktan sonra gider. İkinci gün adamlardan biri daha yanlışlıkla bir ördeğe basar.Hemen melek çok çirkin bir kadınla gelir ve zincirle ikisini birbirine bağlar.Üçüncü adam tek başına kalır.Arkadaşlarının başına geleni gördüğü için, ördeklere basmadan etrafı dolaşmaya başlar.Aylar geçer ve adam tek bir ördeği ezmemiştir.Bir gün bakar ki melek ona doğru geliyor,yanında da son derece güzel ve seksi bir kadın.Melek hiçbir şey söylemeden adamı bu kadınla birbirlerine zincirler ve gider.Adam bu işe çok şaşırır ama çok da sevinir:
- Bunu hakkedecek ne yaptım acaba der..... Kadın cevap verir:
- Seni bilmem ama ben bugün bir ördek ezdim....

Küçük Emrah
Amele Üye

Profil Bilgileri

Annesi:Kocaya kaçtı
Babası:Terketti
Kız Kardeşi: Kötü yolda
Arkadaşı:Kalmadı
Nerden?:Kafedeyim aBi

Re: ÖRDEK EZME SAKIN!!!
« Posted on: 08 Ocak 2009, 22:28:21 »

İçeriğin tamamını göremiyorsunuz!
Konuların tamamını görebilmek için aktivasyon maili beklemeden 7 Saniyede kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolduysanız giriş yaparak konuların tamamını görebilirsiniz.

Etiketler: ÖRDEK EZME SAKIN!!! hakkında bilgiler, ÖRDEK EZME SAKIN!!! programı, ÖRDEK EZME SAKIN!!! ile ilgili fikirler, ÖRDEK EZME SAKIN!!! program yükle, ÖRDEK EZME SAKIN!!! download, ÖRDEK EZME SAKIN!!! hikayeleri, ÖRDEK EZME SAKIN!!! resimleri, ÖRDEK EZME SAKIN!!! haberleri, ÖRDEK EZME SAKIN!!! ile ilgili konular, ÖRDEK EZME SAKIN!!! uyumlu tema,eklenti, ÖRDEK EZME SAKIN!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Mesaj yazılınca Haber Ver Bu Konuyu Gönder
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

| Arşiv | Arşiv2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss